رونمایی از جایزه علمی فرزانه

جایزه علمی فرزانه با همکاری انجمن ژنتیک ایران، مرکز ذخایر ژنتیکی ایران، دانشگاه علم و فرهنگ و پژوهشگاه رویان رونمایی شد.

دکتر مولی-دبیر علمی شانزدهمین کنگره ملی و چهارمین کنگره بین المللی ژنتیک-، با اعلام این خبر گفت: اهدای این جایزه به پاس خدمات علمی مرحوم پروانه فرزانه، به‌صورت مشترک با همکاری انجمن ژنتیک ایران، مرکز ذخایر ژنتیکی ایران، دانشگاه علم و فرهنگ و پژوهشگاه رویان ابداع گردیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ موضوعات مورد پوشش جایزه فرزانه در حیطه کلی زیست شناسی سلولی-مولکولی بوده و جوایز نخستین دوره این مسابقه در اختتامیه کنگره بین المللی ژنتیک به ۶ نفر برگزیده (یک رتبه اولی، دو رتبه دومی و سه رتبه سومی) به شرح زیر اهدا خواهد شد.

🔸لوح تقدیر

🔸تندیس

🔸جایزه نقدی

گفتنی است؛ جوایز نقدی برگزیدگان این رقابت از طرف شرکت راون سازه، حامی کنگره GC2020 به شرح زیر اعطاء می‌گردد.

🥇نفر اول جایزه نقدی به مبلغ 6 میلیون تومان

🥈دو نفر دوم جایزه نقدی هر کدام به مبلغ 4 میلیون تومان